När jag låter bli att agera genom att “tvinga” eller forcera så agerar livet åt mig – Jag känner, ger, tar emot och är ett med livets lätthet.

Frid och följsamhet är det bästa jag vet.

Villkorslöst givande i total TILLIT och lustfyllt samspel. Jag har kommit till den fas av mitt liv där ingenting verkar störa mig speciellt mycket eller länge. Det är sällan min kraft rubbas. Jag är snabb på att hämta tillbaka mig själv till mig själv.

Det finns personer i mitt liv som umgås med mig för att jag är jag. De liksom gillar mig helt villkorslöst.

Det finns personer i mitt liv som umgås med mig så länge jag har något att ge dem. De gillar det jag ger mer än mig.

Jag ser och jag vet, samtidigt som jag ler. Det är okey eftersom allt jag tillåter bottnar i mig och helt ärligt så har jag kul samtidigt.

Jag gillar dem som de är, liksom villkorslöst.

Jag är så tacksam för alla jag har och har haft med mig i mitt liv.

Var och en är med och får mig att älska livet och skulle andras beteende få mig att älska mindre så vet jag att det är dax för mig att gå, släppa taget, eftersom det signalerar en vilja att kontrollera,äga och/eller forma om. Då faller jag ,blir medberoende och tappar bort mitt eget jag eller så försöker jag forma ett jag av dig och det slutar med att jag kväver både mig och dig.

Jag vill endast leva villkorslöst. Och att allt sker i ett samspel. Jag vill varken äga eller ägas.

Jag vill endast vara i min egen kraft och ge av det som är jag.

Precis som jag vill att du är i din egen kraft och ger av det som är du.

Vad finns väl mer att önska?

Att ta ansvar är för mig att vara i min egen kraft.
Jag vet att allt som finns i mitt liv har med mig att göra, på ett eller annat sätt.
Livet levererar ALLTID.

När jag låter bli att agera genom att “tvinga” eller forcera så agerar livet åt mig – Jag känner, ger, tar emot och är ett med livets lätthet.
Karma sköter resten om där finns något att sköta.

Tack!