”Anno… du kan inte driva ett företag utan att det ska gå i vinst, Anno du behöver följa de rutiner vi har om du skall kunna få projektmedel”

Mitt sätt att agera, tänka och skapa är olik många andras…

Jag följer min egen övertygelse… Och jag gör det fullt ut.

Mitt företag erbjuder människor frihet i sin egen förmåga, där givandet är en förankrad del i verksamheten och människans välmående prioriteras och bejakas. Min roll som ledare är att få individer att vara i sin egen kraft och framförallt att synliggöra förmågor på olika sätt. Arbetsmiljön och respekten för olikheter är viktig för mig. Tydligheten i kommunikationen och en tillåtande miljö med högt i taket.

Syftet är att synliggöra olikheter och förmågor som ofta möts av värderingar och/eller stängda dörrar. Likaså synliggöra individer som har samma vision som företaget.

Målet är ett samhällen där vi alla lever, fungerar och arbetar sida vid sida som den vi är och inte som den vi tror vi behöver vara.

Hur detta sker har jag redan en färdig plan för.

Allt överskott använder jag till givandet i olika former och jag är så stolt över det jag nu väljer att skapa. Jag själv har allt jag behöver och vill nu ge fler möjligheten att känna sin egen frihet i sin egen förmåga.

Därav har jag i mitt företag ett givande, som är gratis… Det är alltså en integrerad och väl genomtänkt del i affärsplanen. Ett medvetet val.

Jag kan endast driva mitt företag på det sätt jag anser levererar bäst – och på det sätt som jag trivs mest med – På riktigt ❤️

Verksamhetsplanen är förankrad och jag är redo att ta nästa steg…

”Anno… det du startar är ju en förening… och du kan söka bidrag för det jö..”

-Det är möjligt… men Nä tack… Jag är redan på gång och har inte tid och ork att sätta ihop en styrelse för att söka bidrag… då tar det flera år till…och eftersom min egen övertygelse är motorn så kommer det pengar till detta ändå….

Just nu tar jag det jag har… och hyr en teater till att börja med…föreläsningar som synliggör…

Gåva nummer ett ….

Spännande…

Mer info kommer på ett eller annat sätt ?